CHIN. IND. SPECIALITEITEN RESTAURANT JOY-KING

CHIN. IND. SPECIALITEITEN RESTAURANT JOY-KING Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 742 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chin. Ind. Specialiteiten Restaurant Joy-King. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 17:34 Ik had 2x bami besteld en 1x nasi, krijg ik 3x nasi. Verder had ik nog tjap tjoi besteld, was nergens te bekennen
25 sep 2022 om 10:41 Top !! Goed eten en bezorging !
24 sep 2022 om 22:40 Super !
20 sep 2022 om 19:42 Ik had een kipfilet met paprika in soja saus is de kip half rauw Ik had een halve bord op toen ik daar achter kwam straks een salmonella vergiftiging alles weggegooid Gebeld en komen ze met een nieuwe zonder rijst en een haar erin nooit meer
18 sep 2022 om 9:28 Opvallend goed!
14 sep 2022 om 20:16 Heerlijk van smaak en goed heet.
13 sep 2022 om 19:25 helemaal top weer dikke tien
7 sep 2022 om 21:48 Weer heerlijk gegeten. Porties groot, dus morgen weer chinees het was goed heet ook.
4 sep 2022 om 19:19 helemaal top weer soep lekker rijstafel lekker groeten aan de bezorger een hele dikke tien!!
23 aug 2022 om 19:15 prima eten en we werden gebeld dat het eten iets later werd bezorgd
20 aug 2022 om 21:29 Vriendelijk en goed
14 aug 2022 om 19:27 fijn dat jullie open zijn !! de tomatensoep was heerlijk het menu heerlijk dikke tien vriendelijke bezorger